eHealth award-pristagare utvecklade lösning för prioritering

eHealth award-pristagare  utvecklade lösning för prioritering

LifePod är ett beslutsstöd som identifierar och prioriterar de mest behövande patienterna som har utvecklats av Lundaföretaget Cross Technology Solutions. På tisdagen belönades företaget och lösningen med årets eHealth award på Vitalismässan.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.

– Vi är otroligt stolta och glada över att vinna eHealth Award 2019. Att vårt arbete med LifePod för vårdpersonal och patienter uppmärksammas genom utmärkelsen understryker att innovation är att utmana befintliga arbetssätt, genom att använda ny teknik för att tänka i nya banor, säger Thomas Bergqwist, VD för Cross Technology Solutions.

 

Det är tredje året i rad som eHealth Award delas ut på eHälsomässans invigning. Initiativet, som är ett samarbete mellan Vitalis,Sahlgrenska Science Park, HealthTech Nordic och Cerner syftar till att uppmärksamma svenska innovationer inom digital hälsa som kan bidra till effektivare och säkrare vårdprocesser och mer engagerade patienter och invånare.

 

Juryns motivering:

Vinnaren av eHealth Award 2019 levererar en lösning i linje med Vision e-hälsa 2025. De bidrar till att skapa en mer personcentrerad vård för en stor patientgrupp. De möjliggör rätt vård, vid rätt tid, till rätt patient och att vårdgivaren proaktivt kan vårda fler med samma resurser. Deras innovativa lösning är öppen för tredjepartssamarbete och integration som baseras på standarder, samt skapar ett paradigmskifte inom hälso- och sjukvården.

 

 

Hämtar fler artiklar
Till startsidan