Vitalis blir digital konferens

Den stora e-hälsomässan Vitalis, som först flyttades från maj till augusti, ställs nu in helt i sin vanliga form. Istället kommer en digital konferens med föreläsningar och seminarier att hållas.

Vitalis blir digital konferens
Från Vitalis 2019.

– Det känns väldigt roligt att kunna genomföra konferensen digitalt och på så sätt knyta ihop digitalisering och hälsa på bästa sätt i en tid då dessa frågor är mer aktuella än någonsin. Vi och våra partners har arbetat under högtryck för att skapa de rätta digitala förutsättningarna för att hålla igång samtalet, säger Maria Sterner ansvarig för Vitalis på Svenska Mässan i ett pressmeddelande.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.

Digitala Vitalis hålls den 25-26 augusti som en livsändning, där det går att delta i debatten på digital väg. Utöver detta kommer 350 förinspelade kunskapsföreläsningar att finnas tillgängliga för deltagarna.

Även seminarier som planerats för den likaledes inställda Almedalsveckan kommer i flera fall att hållas digitalt. SKR livesänder tre seminarier om psykisk hälsa kommande måndag, tisdag och onsdag. Teman är kraftsamling för psykisk hälsa, psykisk hälsa i skolan och suicidprevention.

Läkare utan gränser sänder på sin Facebooksida och Youtubekanal ett samtal kring vaccin mot covid-19 och för vilka det kommer att göras tillgängligt onsdag den 24 juni kl 12-12:45. Deltar gör Ann Lindstrand, chef för WHO:s vaccinprogram; Anna Blideman, sjuksköterska och medicinsk rådgivare på svenska Läkare Utan Gränser; och Hanna Broberg, projektkoordinator.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan