Dags att nominera Årets Kvalitetsprofil 2022

Utmärkelse Var med och utse Årets Kvalitetsprofil som du tycker driver ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på ständiga förbättringar och långsiktiga resultat! Vinnaren koras den 24 november på Kvalitetsmagasinets konferens och kommer att pryda omslaget på magasinet.

Dags att nominera Årets Kvalitetsprofil 2022

Nu är det dags att nominera en person som med kunskap, engagemang och mod inspirerar och motiverar andra i kvalitetsarbetet.

Det kan var en person som har en nyckelroll i ert eget kvalitetsarbete eller någon som du tycker borde uppmärksammas. Kvalitetsinspiratör- eller entreprenör, kvalitetsrookie eller senior tungviktare i en stor eller liten verksamhet, privat eller offentlig spelar ingen roll. Nominera din favorit!

Nominera senast den 24 oktober

De fem kvalitetsprofiler som fått flest röster med motiveringar som överensstämmer med kriterierna offentliggörs i slutet på oktober.

Klicka här för att nominera din kandidat

Vinnaren koras den 24 november

De fem finalisterna som har fått flest röster offentliggörs i slutet av oktober.

Kom ihåg: det är din röst som räknas!

Vi behöver din röst senast den 24 oktober. Dela gärna denna artikel i sociala kanaler så att så många som möjligt kan vara med och rösta!

Bakom priset står Kvalitetsvårds systertidning Kvalitetsmagasinet. Läs mer om utmärkelsen Årets Kvalitetsprofil här.

Möt finalisterna 2021: Peter Bragner, Helena Granqvist, Kenneth Humling, Sofia Granskog och Thomas Ladö.

Läs intervjun med vinnaren 2021.

Se vinnarintervjun med Kenneth Humling på KM Live 2021.

Förra årets vinnare Kenneth Humling, kvalitetsutvecklare på Linköpings Stadsmission, pryder omslaget på nr 6 2021. Vem vill du se på omslaget i år? Omslagsfoto: Peter Knutson