Nominera till Guldkransen!

Ledarskapspris Även i år ska en vinnare av Guldkransen, årets ledare i vård och omsorg koras.

Nominera till Guldkransen!
Fjolårets vinnare av Guldkransen, Jessica Rönnerfors.

Guldkransen är en utmärkelse som handlar om att lyfta fram förebilder som inspirerar och ger kraft i sina verksamheter och även till nuvarande och framtida chefer. Bakom utmärkelsen står Ledarna inom vård och omsorg, LiVO.

– Just i år då vård och omsorg är i fokus mer än någonsin hoppas jag många tar chansen att nominera, säger Susanne Thorsell, styrelseledamot i LiVO och projektledare för Guldkransen. I år är det särskilt viktigt eftersom det handlar om att uppmärksamma de som leder arbetet under pandemin.

Priset delas ut till en ledare inom vård och omsorg som med små eller stora medel förändrat sin verksamhet och bidragit till en positiv utveckling för brukare och medarbetare.

Guldkransen är ett initiativ från LiVO, Ledarna inom Vård och Omsorg, en branschförening inom fackförbundet Ledarna med fler än 8 000 medlemmar.

Nomineringar kan göras fram till den15 september och vinnaren koras den 22 oktober.

 

Vinnaren av Guldkransen ska uppfylla tre perspektiv i sitt ledarskap:

· Kundperspektivet – patienter, brukare och kunder är nöjda med den verksamhet som bedrivs, deras behov tillgodoses på ett bra sätt och de kan rekommendera verksamheten till andra.

· Medarbetarperspektivet – medarbetarna känner sig sedda och lyssnade på, de känner arbetsglädje på sin arbetsplats.

· Verksamhetsperspektivet – arbetar mot fastställda mål och driver verksamheten så att produktivitet, effektivitet och kvalitet utvecklas.

Nominera här

Hämtar fler artiklar
Till startsidan