Gratis utbildning i förbättringsarbete

Att lära ut grunderna i kvalitetsförbättring inom vård och omsorg är syftet med digitala kursen Improvement Fundamentals.

Gratis utbildning i förbättringsarbete
ann-christine
Ann-Christine Andersson, barnsjuksköterska och lektor i kvalitetsförbättring och ledarskap vid Jönköping Academy for Improvement of Health and Welfare.

Att lära ut grunderna i kvalitetsförbättring inom vård och omsorg på ett lättillgängligt och pedagogiskt sätt. Det är syftet med digitala kursen Improvement Fundamentals, utvecklad som en Mooc, Massive Open Online Course. Utbildningen är uppbyggd som en skattjakt och består av videor, presentationer, artiklar och övningar. I slutet av varje kursmodul hålls ett digitalt seminarium då deltagarna medverkar live från sina datorer och kan tala med experter och utbyta erfarenheter.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.

– Vård och omsorg behöver bli bättre på förbättringsarbete, idag har man två jobb, dels sitt professionella, dels att göra det bättre och smartare. Det är svårt att få folk att gå utbildningar på flera år, nu erbjuder vi gratis grundkunskap som alla behöver för att bedriva förbättringsarbete, berättar Ann-Christine Andersson, barnsjuksköterska och lektor i kvalitetsförbättring och ledarskap vid Jönköping Academy for Improvement of Health and Welfare.

Kursen är ett samarbetsprojekt mellan Jönköping Academy for Improvement of Health and Welfare, Högskolan i Jönköping, Qulturum vid Region Jönköpings län och NHS, Storbritanniens myndighet för hälso- och sjukvård.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan